Despre Noi

Hostamat SRL este o companie națională ce a luat naștere cu gândul de a satisface nevoile cât mai multor clienți în materie de webdesign si echipamente IT la prețuri avantajoase. Odată cu creșterea cererilor de echipamente IT si aplicatii web am dezvoltat o serie de servicii stabile și rapide, am extins și diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi și refurbished, siteuri de prezentare, hostingvprecum si magazine online, am devenit importatori direcți ai produselor comercializate, a crescut numărul angajaților și încetul cu încetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garanția Calității". Ne-am focalizat atenția și astfel am ajuns să mulțumim peste 99% din clienții noștri, având anual un portofoliu foarte mare de clienți care apelează la serviciile și produsele noaste.

Pentu a fi cât mai aproape de clienții noștri, oferim transport gratuit clienților ce achiziționează produse ce depășesc suma de 500 lei. Trimitem coletele prin cele mai renumite firme de curierat rapid de pe piața internă. Astfel produsele noastre ajung oriunde în țară cu ajutorul celor de la FAN COURIER, NEMO EXPRESS și GLS. Toate comenzile ajung la clienții noștri în cel mai scurt timp posibil de la confirmarea comenzii.

Pe langa echipamentele noastre IT noi sau second hand, comercializam si produse refurbished. In comparatie cu produsele second hand, cele refurbished beneficiaza de 36 de luni garantie si Windows Gratuit. Acesta poate fi Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 8.1 si Windows 8.1 Professional.  precum si licente software de la partenerii nostri la preturi foarte mici